Skip to content

Relatiecoachen
Basisprogramma voor relaties

Samen in gesprek

Samen in gesprek

Een relatietraject alleen of met je partner is een hernieuwde kennis making met jezelf; en daarna met je partner.

In het Basisprogramma “Samen in gesprek” leren jullie jezelf en elkaar echt kennen.

Het is belangrijk om te weten wie je bent, maar nog meer wat je behoeftes zijn/ wat jou drijft in je relatie met jezelf en met je partner. Dat laat het basisprogramma “Samen in gesprek” je zien. Het begint allemaal bij jou, ongeacht je relatie met je partner. Ken je jezelf, weet je wat voor type mens je bent, wat je echt nodig hebt in je relatie en waar je echt van ‘aan’ gaat? Heb je voldoende zelfvertrouwen jezelf sterk neer te zetten en uit te komen voor je overtuigingen? Durf je om hulp te vragen en laat je anderen toe in je leven? Zeg je ‘Ja’ tegen je relatie met jezelf en met je partner, maar leef je daar ook naar? Weet je wat je bewust en onbewust op een dagelijkse basis drijft in je relatie en wat je afstoot en waarom?

AANPAK

Ik kijk waar het probleem zit in jullie relatiesysteem.  We kijken naar jouw behoeftes en waar jij staat, dat doe ik ook bij de partner. Ik geef je inzicht in hoe jij de relatie en jezelf ontvlucht en hoe je dit voor jezelf kan oplossen. Daarna kijken we in hoeverre je dit voor je partner kan doen en vice versa.

Vervolgens  doen we onderzoek naar sleutelbeslissingen en onbewuste beslissingen waardoor je leven een wending heeft gekregen die je misschien niet wil. Patronen zijn ontstaan. waardoor je niet in staat bent om de resultaten te behalen die je wil.

Via bewustzijn over de behoeftes, emoties en beslissingen krijg je helderheid over hoe je dingen doet en waarom. Sommige persoonlijke belevenissen uit je verleden duw je weg en ik leer je om er bij stil te staan.  Het delen van dit bewustzijn met elkaar, brengt de emotionele verbinding die nodig is.

Voor welke situaties is “Samen in gesprek” geschikt?

 • Als je voelt dat je relatie veel beter kan.
 • Als er gebrek aan vertrouwen is.
 • Als je het te druk hebt en tijd tekort komt voor elkaar.
 • Als je merkt bij jezelf en je partner dat jullie niet meer samen zijn zoals vroeger.
 • Als je elkaar aankijkt en je je afvraagt “Waarom ben ik eigenlijk bij hem/haar?”.
 • Als je gewoon meer connectie wil met je partner en als je voelt dat er veel meer in zit in je relatie.
 • Als je je emotioneel gesloten of afgezwakt voelt en dat je merkt dat dit zijn weerslag heeft op jullie relatie.

Relatiecoachen Samen in gesprek

Jullie gaan beide een persoonlijkheidsprofiel-test maken.

Je gaat jezelf veel beter en echt goed begrijpen, maar ook elkaars karakters en de verschillende manier waarop jullie communiceren. Wij zijn immers allemaal verschillend;

Hoe jullie met emoties omgaan en intimiteit/ Waarom jullie de conflicten hebben die jullie hebben/  Of datgene wat jullie drijft in jullie relatie ook echt datgene is wat jullie laten zien/ Wat jullie beiden belangrijk vinden in jullie relatie/ In welke mate en waarom jij of jullie jezelf of elkaar ontvluchten in de relatie en nog vele andere vragen.

Ik reik jullie instrumenten aan waar jullie meteen mee aan de slag kunnen. En ik geef jullie toegespitste tips en trics die je kunt toepassen in je relatie en die direct succes hebben.

Met deze nieuwe inzichten zijn jullie in staat om de relatie een goede richting te geven, voor nu en de toekomst.

Jullie zullen elkaar beter begrijpen en inzien wat de betekenis is van een liefdesrelatie.

Jullie gaan de deur uit met veel informatie waar je meteen mee aan de slag kunt.

Aanpak

 • We beginnen met een telefonische intake waarin ik graag wil weten wat jullie vraag precies is en waarin ik aftast of er de juiste intentie is en of er de juiste klik is.
 • Daarna een vrijblijvend intakegesprek waarin jullie direct kunnen kijken hoe ik werk en ik ga in dat gesprek direct aan de gang om jullie relatie in kaart te brengen. We gaan op zoek naar de essentie van jullie problemen.
 • We kijken na dit gesprek of dit programma de juiste keuze voor jullie is.
 • Vervolgens gaan we een plan van aanpak maken.
 • Ik werk  met “De 7 disciplines van liefde en verbinding” waarbij ik uitga van de goede intentie van jullie beiden. Er is geen schuldvraag, alleen maar de intentie om weer een mooie relatie te hebben.

“We willen je nogmaals bedanken voor de positieve bijdrage die je aan onze relatie hebt gegeven. Ik kwam voor een handleiding voor mijn relatie en mijn vrouw en die heb je mij absoluut gegeven. We hebben elkaar veel beter leren kennen, de basis zit veel dieper, we weten nu waar dingen vandaan komen en dat gebruiken we nu beter.”

”Het was voor ons een leerzaam en positief traject. We zullen je zeker aanbevelen!”

M en J, 49 jaar

“Het voelt alsof ik een nieuwe vriend heb.”

Danielle, 36 jaar

Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je een aantal reacties waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Ben jij klaar voor de ultieme relatie? Neem dan contact met mij op

Yvonne de Bont

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top