skip to Main Content

COACHING DOOR YVONNE;HOE WERKT HET?
Er zijn verschillende vormen waarin je mijn coaching kan ontvangen. Dit geldt voor alle vormen van coaching, relatie, loopbaan en persoonlijk. Voordat we beginnen heb jij duidelijk wat we gaan bereiken.
Zoals je hebt kunnen lezen ben ik direct en doelgericht, Daarom werk ik in korte, maar krachtige en effectieve trajecten. Binnen 1,5 maand en vaak nog korter kan het traject afgerond zijn.

WAT IS ER MOGELIJK?

Basis programma; we spreken elkaar 6 keer 2 uur.
Verdieping;
Kort traject; een aantal coachgesprekken op maat
Opfris traject; wanneer je voelt en wilt dat het nog even beter kan; help ik jou en je partner via inspiratie, filmpjes,
Fris je relatie op in één weekend; Dat is vaak op locatie bij de klant, of op een neutraal te kiezen punt in nederland. In een weekend loop je het hele basis en verdiepingsprogramma door…en ben je klaar voor de verandering.
Coachen via skype

Het

begint allemaal bij jezelf!
,
RELATIECOACHEN
VISIE
Om mij heen zie ik veel mensen die scheiden en veel leed hebben daardoor.
Veel mensen zien hun relatie momenteel als eindpunt, ik zie het als het begin om dieper te gaan in jezelf, zodat je dieper kunt gaan in je relatie. Het is geen eindpunt; maar een beginstuk van een nieuw hoofdstuk; echte verbondenheid met jezelf en met je partner. Ik zie een relatie als een systeem wat weer gezond gemaakt kan worden; ik kijk waardevrij en ga uit van de goede intentie van beiden partners.

MISSIE

Ik vind het belangrijk dat als de intentie er is, het vrijwel altijd mogelijk is om mensen bij elkaar te houden. Pijn en verdriet uit het verleden staan vaak tussen mensen in en zorgen voor persoonlijke barierres; Bij mij leer je je eigen drijfveer en eigen waardes te zien en ook dus van de partner en in de relatie. Vandaar uit maak je opnieuw kennis met elkaar, zie je elkaar op een nieuwe manier, zonder barrières.
Ik wil echt resultaat, echte transformatie. Dat is wat mij altijd drijft en gedreven heeft. Daarbij heb ik heel wat methodieken en technieken eigen gemaakt en gebruikt, en kwam ik tot de conclusie dat voor iedereen transformatie niet alleen mogelijk is, maar dat dat ook heel snel kan gebeuren. Als je echt iets wilt veranderen kom je bij mij.

Back To Top