Skip to content

Over Yvonne
empathisch, betrokken, eerlijk, gericht op verandering en resultaat.

Yvonne

“Ik ben van de korte trajecten; maar absoluut wel van het resultaat. Verandering kan snel! In maximaal 6 gesprekken help ik mensen naar de ultieme relatie”.

Hallo! Ik ben Yvonne van de Relatiegezondcoach. Ik hoop dat we elkaar ooit zullen spreken maar voor nu stel ik me voor langs deze weg.

Ik kom uit Brabant en heb een bourgondische inslag.  Zoals iedereen besta ook ik uit vele aspecten. Moeder ( van 2 kinderen), partner, dochter, vriendin, coach. Ik ben erg leergierig en volg met grote regelmaat opleidingen in binnen en buitenland om bij te blijven in mijn vak als coach. Ik heb 25 jaar gewerkt als carrière en persoonlijk coach, o.a. bij het Ministerie van Justitie.

Relaties zijn altijd de drijfveer en passie in mijn leven geweest. De relatie met jezelf, de relatie die je hebt met je partner, maar ook de relatie die je hebt met je loopbaan. Mijn hele leven ben ik al coach geweest o.a. bij het Ministerie van Justitie, maar na een turbulente periode kwam ik erachter hoe belangrijk het is dat je niet alleen je passie kent en weet wat je kracht geeft, maar ook dat je je passie ook echt leeft. Er voor durft te gaan. Ja zeggen tegen verandering en transformatie, ook al weet je niet waar en wat het je gaat brengen. Mijn scheiding is de katalysator geworden om me nog verder te verdiepen in de drijfveren van mensen en relaties. In de nationale en internationale opleidingen die ik vervolgens gevolgd heb; oa Strategisch Coach, NLP, Intuitief coachen, Moeiteloos coachen en nog vele andere, leerde ik dat verandering en transformatie echt mogelijk is en dat het heel snel kan. Verander de relatie met jezelf en de omgeving verandert mee; verander beiden en de relatie tussen jullie bloeit op; verander het relatiesysteem en een ultieme relatie ontstaat. Daarna heb ik mijn eigen methode ontworpen en ben ik zelfstandig relatiecoach geworden om zo mijn eigen methode te kunnen toepassen.

Deze is absoluut heel anders en moet je gewoon ervaren….

Het gaat er niet om om ergens te komen of iets te krijgen, maar om te worden wie je voelt en weet dat je bent en kunt zijn….als jezelf en als stel. Ik leer mensen eerst de relatie met zichzelf te herstellen en daarna die met de partner. Mijn methode past als maatwerk op wie jij bent; het is het beste van verschillende stromingen.

Als coach ben ik direct; empathisch, helder, duidelijk, soms scherp, gericht op de kortste weg naar het resultaat, en ben ik betrokken zonder mijn eigen mening op te dringen.

Ik heb inmiddels al vele mensen mogen helpen en heb daardoor ook reacties ontvangen waar ik echt trots op ben.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende vormen waarin je mijn coaching kan ontvangen. Dit geldt voor alle vormen van coaching, relatie, loopbaan en persoonlijk. Voordat we beginnen heb jij duidelijk in beeld wat we gaan bereiken.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik direct en doelgericht, Daarom werk ik in korte, maar krachtige en effectieve trajecten. Binnen 1,5 tot 2 maanden en vaak nog korter kan het traject afgerond zijn.

Wat is er mogelijk?

 • Ik neem echt de tijd voor jullie!!
 • Ik ben van de korte, maar krachtige en effectieve trajecten; binnen 1,5 tot 2 maanden en vaak nog korter kan het traject afgerond zijn.
 • Ik geef je aan waar in  het systeem het probleem zit en hoe we dit gaan aanpakken.
 • Ieder traject is weer maatwerk en past bij je individuele wens.
 • Basis programma: We spreken elkaar 3  x 2 uur
 • Verdieping traject; we spreken elkaar 6 x 2 uur
 • Fris je relatie of loopbaan op in één weekend: Dat is vaak op locatie bij de klant, of op een neutraal te kiezen punt in Nederland. In een weekend loop je het hele basis en verdiepingsprogramma door en ben je klaar voor de verandering.
 • Coachen via Skype en op locatie is mogelijk.
 • Ik voorzie jullie tijdens het traject van vragenlijsten/ inspiratiebronnen/podcasts en richtlijnen waar je direct mee aan de slag kan.
 • Na maximaal 6 bijeenkomsten plannen we nog een gratis evaluatiegesprek. Dat is tevens een dubbelcheck waarin ik kijk hoe het gaat in jullie relatie en waar nodig stuur ik jullie bij.
 • Ik wil echt resultaat en samen krijgen we dat voor elkaar.

Vrijblijvend intakegesprek

Het is belangrijk voor een goed resultaat dat jullie je prettig voelen bij mij als coach. Daarom kun je met mij vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Dit kan telefonisch en in een persoonlijk gesprek. Hiervoor kan ik ook naar jullie toekomen. Na dit gesprek weten jullie wat je van mij als coach kan verwachten en wat ik denk dat we kunnen bereiken.

Ben jij of zijn jullie zover dat je de stap wilt zetten op weg naar het leven dat je wilt leven?

Intake gesprek aanvragen

Visie

Om mij heen zie ik veel mensen die scheiden en daardoor veel leed hebben.

Veel mensen zien hun relatie momenteel als eindpunt, ik zie het als het begin om dieper te gaan in jezelf, zodat je dieper kunt gaan in je relatie. Het is geen eindpunt; maar een begin van een nieuw hoofdstuk; echte verbondenheid met jezelf en met je partner. Ik zie een relatie als een systeem wat weer gezond gemaakt kan worden; ik kijk waardevrij en ga uit van de goede intentie van beide partners.

Missie

Ik vind het belangrijk dat als de intentie er is, het vrijwel altijd mogelijk is om de passie, de verbinding, de communicatie en het echte diepe verliefde gevoel weer terug te krijgen in een relatie. Pijn en verdriet uit het verleden staan vaak tussen mensen in en zorgen voor persoonlijke barrières; Bij mij leer je je eigen drijfveer en eigen waardes te zien en ook dus van de partner en in de relatie. Vandaar uit maak je opnieuw kennis met elkaar, zie je elkaar op een nieuwe manier, zonder barrières.

Ik wil echt resultaat, echte transformatie. Dat is wat mij altijd drijft en gedreven heeft. Daarbij heb ik heel wat methodieken en technieken eigen gemaakt en gebruikt, en kwam ik tot de conclusie dat voor iedereen transformatie niet alleen mogelijk is, maar dat dat ook heel snel kan gebeuren. Als je echt iets wilt veranderen kom je bij mij.

Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je er een aantal reacties van mijn klanten. Ik ben hier trots op omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Yvonne de Bont

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top