Skip to content

Worden wie je bent!
Binnen 1 maand resultaat

Loopbaancoachen

je weet niet wat je wilt in je leven,

totdat je weet wie je bent

2 Programma's

Basisprogramma: “loopbaancoaching nieuwe stijl”
Wil je weten wat je moet doen om het doel wat je voor ogen hebt al, echt te behalen, dan is het “Basisprogramma” geschikt voor je. Je ontdekt in drie gesprekken waar je staat, en hoe je snel weer op het juiste spoor kunt komen. Je ontdekt wat echt belangrijk is, en op welke manier je daar kunt komen. Je leert jezelf daardoor beter begrijpen.

“Je kijkt per gesprek wat ik nodig heb om het snelste en beste resultaat te krijgen.”

 Verdiepingsprogramma: “Verbinding met jezelf”

“Het lijkt soms of we door het verleden worden bepaald”.

Het lukt je wel om je eigen antwoorden te vinden, maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan stuit je bij de realisatie op al je oude remmingen en overtuigingen omdat die onderbewust zijn en zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers!

We leven altijd in het hier en nu, maar we activeren dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan. Het lijkt soms of we door het verleden worden bepaald. Dat belemmert ons om te zijn wie we eigenlijk willen zijn en voelen dat we kunnen zijn. Deze gedachten en gevoelens zijn vaak een deel van onze persoonlijkheid geworden en hierdoor reageren we vaak vanuit het verleden op situaties in het heden.

Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst.

Als jij je hierin herkent, dan is dit programma erg geschikt!

Reactie op loopbaancoaching

“Yvonne is een kei van een loopbaancoach. Een van de beste die ik in mijn carrière heb meegemaakt. Ze is goed omdat ze een breed palet aan instrumenten gebruikt om tot de kern van de zaak te komen. Ze verdiept zich echt in de mensen die ze coacht. Het zijn vaak diepgaande sessies die helpen om een nieuwe koers te kiezen en aan te gaan. De gesprekken zijn goed opgebouwd. Het zijn inspirerende sessies door iemand met vakkennis en veel empathie.”

Sjoerd, 48 jaar

Reactie op loopbaancoaching

“Ik ben, na een aantal mislukte sollicitaties, bij Yvonne terecht gekomen. Ik had weinig vertrouwen meer in hoe ik mijzelf kon verkopen volgens de kwaliteiten die ik met mij meebracht. Mijn vraag was dan ook: ‘Kan ik een leren een toneelstuk te spelen tijdens een sollicitatie om beter uit de verf te komen?’. Met Yvonne heb ik het doel veranderd in ‘Hoe ga ik uitstralen in wie ik daadwerkelijk ben’. In vijf sessies heeft zij mij begeleid, wat daadwerkelijk mijn complete denkwijze en houding heeft veranderd! Ik ben werkelijk verbaasd over het resultaat en het gevolg daarvan. De uitstraling die ik nu heb, heeft ervoor gezorgd dat ik zélfs wordt benaderd voor vacatures en opleidingen. De teleurstellingen hebben plaats gemaakt voor kansen en ik voel me zelfverzekerder dan ooit. Dit laatste heeft een overduidelijk effect op hoe anderen op mij reageren, en niet alleen op de arbeidsmarkt.” 

Bas, 36 jaar

Basis programma

Loopbaancoaching
Lees verder

Verdiepings programma

Verbinding met jezelf
Lees verder

Online programma

Online Loopbaancoach
Lees verder
Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je er een aantal van mijn klanten waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Yvonne de Bont

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top