Skip to content

Loopbaancoachen
Basisprogramma

Loopbaancoaching “Nieuwe Stijl”

Loopbaancoaching

Heb je moeite hebt om de antwoorden in jezelf te vinden? Blijf je rondjes draaien en kom je niet bij je gewenste doel uit?   Merk je dat je niet los komt van ingesleten patronen tov je werk en carierre. Of voel je dat jouw doelen van vroeger inmiddels veranderd zijn? Ik coach je om je eigen antwoorden te vinden.

De oplossingen en doelen zullen uit jezelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen. We gaan in kaart brengen waar jij nu echt van ‘aan’ gaat, maar ook wat je nu echt drijft en motiveert en vanuit welke drijfveren je handelt (bewust maar ook onbewust).

We kijken naar verwachtingen; van moeten worden/moeten willen/ moeten doen. Ik geef je inzicht in jouw huidige situatie en je gewenste situatie. Ik vraag je daarbij eerlijk naar jezelf en je situatie te kijken. Daarna onderzoeken we verschillende beroepen en hoe je daar je plek in zou kunnen vinden. We brengen alles van het traject bijeen en dan blijven er een paar duidelijke beroepen over.

Titel

  • Ik inspireer je, indien gewenst, tijdens het traject met quotes, beelden en filmpjes.
  • Ik breng je naar wie je voelt dat je kunt en wilt zijn.
  • Vrij jezelf kunnen zijn.
  • Het is een kort en kernachtig traject met resultaat.

“Ik kijk erg tevreden terug op het traject. Yvonne heeft gedaan wat ze heeft beloofd aan het begin. Het was voor mij heel helpend om stil te staan bij mijn gevoel. De sessies hebben me duidelijkheid gegeven over welke waarden ik belangrijk vind. Ik zie nu een duidelijker perspectief en dat zocht ik. Haar confronterende houding was daarbij heel goed voor mij. Dat hielp mij om te stoppen met nuanceren en relativeren. Dat had ik nodig want dat maakte dat ik niet goed genoeg voelde waar ik klaar mee ben en wat ik anders wil. Met als gevolg dat ik daardoor geen vervolgstappen zette en maar doorging met rennen en met al die ballen in de lucht houden. Ik ben geïnspireerd geraakt om mijn leven een andere wending te gaan geven. Dank voor je helpende sessies!”

Daniëlle, 38 jaar

Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je een aantal reacties waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Yvonne de Bont

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top