skip to Main Content
Nr 1 Reden Dat Man Relatie Verlaat

Nr 1 reden dat man relatie verlaat

Wat is de belangrijkste reden dat een man de relatie verlaat?

Klik hierop en lees het!

Weet je ik wist dit vroeger niet, er is dan ook geen school of opleiding waar je kunt leren het hoe en waarom in relaties. En vandaar dat ik het ben gaan studeren, onderzoeken en nog steeds veel over leer. Ik wilde dolgraag grip krijgen op een onderwerp waar weinig mensen grip op lijken te hebben. En ik kan zeggen, het is me gelukt, blijkt uit de praktijk.

Maar het antwoord op de vraag; Wat is de belangrijkste reden dat een man de relatie verlaat?

Ik heb het getest, getest en getest….en omdat ik het niet kon geloven, nog een keer getest. En ja wat bleek. De belangrijkste reden die mannen opgeven als de reden dat ze het huwelijk verlaten is;

Als een man het gevoel heeft dat hij zijn vrouw niet gelukkig kan maken, dan zal hij het ook niet meer proberen. De man zal in eerste instantie de relatie emotioneel verlaten, maar vervolgens ook fysiek. De belangrijkste reden om bij een vrouw te zijn en te blijven blijkt dus te zijn;

Het gevoel dat hij een vrouw kan geven, het gevoel dat hij zijn vrouw gelukkig kan maken, kan laten stralen, het gevoel dat hij verantwoordelijk is voor het geluk van zijn vrouw, dat is een topgevoel voor een man.

Een man zal te allen tijde proberen de vrouw gelukkig te maken, daar gaat hij voor. Dat gevoel, ……wel essentieel om te weten. Vertel me wat je van dit berichtje vindt. Geef aan wat je graag wilt weten over relaties? En dan neem ik dat mee in mijn blog.

“Het einde van de oppervlakkige relatie, is het begin van de diepere”

Back To Top