Skip to content

Relatiecoachen
Online programma

Online relatiecoach

In 8 weken een andere relatie!

Wil je individueel aan je relatie werken? Is het niet mogelijk om ergens af te spreken? Wil je snel beginnen? Wil je het makkelijk kunnen inplannen in je eigen schema. Wil je zelf invloed op de snelheid van het proces. Kan je partner niet mee komen en je wilt toch beginnen. Dan is online coaching voor jou een uitkomst.

Je werkt aan je relatie door middel van toegankelijke technieken. Je krijgt in 8 weken iedere week een aantal materialen waar je zelf mee aan de slag gaat. Dat kan een filmpje zijn, een vragenlijst, een bewustwordingsoefening, praktische richtlijnen, tips en trics, etc. Daardoor kom je heel snel tot inzicht om naar de gewenste situatie te groeien. Je kunt direct resultaat verwachten en snel grote stappen maken.

Telefonische kennismaking

We beginnen met een telefonische kennismaking, verder zal je per email instructies krijgen met opdrachten. En het is natuurlijk ook belangrijk om elkaar een of twee keer in het echt te zien of eventueel via Skype. Daarmee is de coaching zo effectief mogelijk.

Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je er een aantal van mijn klanten waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op

Ben jij klaar voor de ultieme relatie? Neem dan contact met mij op

Yvonne de Bont

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top