skip to Main Content

Ik verander eerst de relatie met jezelf en daarna die met je partner
Binnen 1,5 maand resultaat

Relatiecoachen

Ik zie een relatie als een systeem; een systeem wat gezond is of weer gezond gemaakt kan worden.

Eigenlijk zijn er weinig problemen die je niet kunt oplossen in een coachtraject. Ze zijn er wel, maar de meeste problemen binnen relaties vereisen nu eenmaal niet altijd psychotherapie – ook al denk je soms van wel. Ik ga er van uit dat beide partners voor 100% verantwoordelijk zijn voor het resultaat en ik ga zoals gezegd uit van de goede intentie van beiden. Als jullie de relatie belangrijk genoeg vinden om aan te werken, dan zijn er maar weinig problemen die je niet kunt oplossen in een coachtraject. Eerst en vooral leer je uit je eigen patronen te breken die je belemmeren om vooruitgang te boeken. Onderweg verbeter je daarbij je vaardigheden om goed te communiceren en issues aan te pakken voordat ze escaleren. We gaan niet inzoomen op problemen of op zoek naar de schuldvraag, maar je krijgt meer begrip voor elkaar door de inzichten in elkaars belevingswereld en je leert waar de knoppen van jullie relatie zitten. Dit gebeurt in drie fases.

Voorwaarde is wel dat jullie de relatie belangrijk genoeg vinden om er aan te willen werken.

Drie programma's

Samen in gesprek – Basisprogramma
Heb je relatieproblemen en wil je ontdekken of je samen verder kunt. Wil je bouwen aan je basis en gewoon meer inzicht in elkaar en je partner  dan is het programma “Samen in gesprek” geschikt voor jullie. We ontdekken in drie gesprekken waar jullie samen staan, en hoe je snel weer allebei op hetzelfde spoor kunt komen. Je ontdekt wat voor ieder van jullie belangrijk is, wat je kunt doen om je relatie op een veel hoger niveau te brengen en door de opdrachten leer je elkaar  beter begrijpen. Je leert op een hele andere manier naar je relatie te kijken en daardoor ook naar je partner. Jullie komen weer bij elkaar in beeld.

“Je kijkt per gesprek wat ik nodig heb om het snelste en beste resultaat te krijgen.”

Samen in verbinding – Verdiepingsprogramma
Hebben jullie relatieproblemen waar je samen niet meer uitkomt? Dan is het programma “Samen in verbinding” erg geschikt. Je ziet door de bomen het bos niet meer, dan is het belangrijk dat je gaat zien waar je nu staat en welke problemen je gaat oplossen. Bij relatieproblemen kan het moeilijk zijn om daar samen uit te komen. Misschien denken jullie wel aan scheiden. Toch staat er veel op het spel, de kinderen, financiële uitdagingen, etc.. Want laten we eerlijk zijn, scheiden is heel zwaar, zowel emotioneel als financieel. In 6 gesprekken gaan we zowel de emotionele als de fysieke verbinding weer leggen naar de ultieme relatie. Zijn er grote obstakels waardoor jullie echt niet meer tot elkaar kunnen komen, kies dan dit traject! Succes verzekerd als je klaar bent voor een hele snelle transformatie…het einde van de oppervlakkige relatie is het begin van de diepe.

“Ik ben geen prater maar door de intensieve sessies zijn we precies gekomen waar we willen zijn: mijn vrouw straalt weer als ze mij ziet.“

Online Relatiecoach programma

Met dit programma leer ik je je eigen relatie te helpen. In 8 weken tijd stuur ik je iedere week een module waarbij opdrachten horen om inzicht te krijgen in je relatie/ jouw rol in de relatie/de rol van je partner/ en hoe jullie staan ten opzichte van elkaar. Vervolgens geef ik naast die bewustwording ook methoden en technieken om weer tot elkaar te komen. Je gaat totaal anders naar je relatie kijken en je bent eindelijk weer de stuurman in jullie relatie. Samen of alleen stuur jij je relatie bij en zie je je relatie veranderen. Je volgt het programma volledig in je eigen tempo.

Reactie op relatiecoaching

“Dit traject was totaal boven verwachting; ik verwachtte niet zo snel en zo heftig resultaat. En dat je er zo weinig aan hoeft te doen. Dat het vanzelf gaat, qua tijd, geen oefeningen, geen technieken, geen uren praten”.

“Dat basisgevoel gewoon wat je in het begin hebt dat je graag bij elkaar bent, dat is er weer!”
We hebben mekaar weer gevonden”.

Het gevoel van verliefdheid is gewoon weer terug…van 2 kanten! Ik mis hem echt als hij even weg is, en dat is vice versa. Ik voel me eigenlijk als in het begin, toen ik verliefd werd.

Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je een aantal reacties van mijn klanten waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op

Ben jij klaar voor de ultieme relatie? Neem dan contact met mij op

Yvonne de Bont

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top