Skip to content

Basisprogramma voor relaties

Samen in gesprek

Titel

In het Basisprogramma “Samen in gesprek” leren jullie jezelf en elkaar echt kennen.

Het is belangrijk om te weten wie je bent, maar nog meer wat je behoeftes zijn/ wat jouw drijft in je relatie met jezelf en met je partner. Dat laat het programma Basis in gesprek je zien. Het begint allemaal bij jou, ongeacht je relatie met je partner Ken je jezelf, weet je wat voor type mens je bent, wat je echt nodig hebt in je relatie en waar je echt van aan gaat? Heb je voldoende zelfvertrouwen jezelf sterk neer te zetten en uit te komen voor je overtuigingen? Durf je om hulp te vragen en laat je anderen toe in je leven? Zeg je ja tegen je relatie met jezelf en met je partner, maar leef je daar ook naar? (Weet je wat je bewust en onbewust op een dagelijkse basis drijft in je relatie en wat je afstoot en waarom?) Een relatietraject alleen of met je partner is een hernieuwde kennis making met jezelf; en daarna met je partner.

Voor welke situaties is “Samen in gesprek” geschikt?

 • Als je voelt dat je relatie veel beter kan
 • Als je merkt bij je partner en bij jezelf dat jullie niet meer samen zijn net als vroeger
 • Als je elkaar aankijkt en je je afvraagt “waarom ben ik eigenlijk bij hem/haar?
 • Als je gewoon meer connectie wil meer met je partner en als je voelt dat er veel meer in zit in je relatie.
 • Als je je emotioneel gesloten of afgezwakt voelt en dat je merkt dat dit zijn weerslag heeft op jullie relatie

Titel

Jullie gaan beide een persoonlijkheidsprofiel-test maken van de 6 drijfveren en relatiewaarden.

Je gaat jezelf veel beter en echt goed begrijpen, maar ook elkaars karakters en de verschillende manier waarop jullie communiceren.

Hoe jullie met emoties omgaan en intimiteit. Want we zijn immers allemaal verschillend. Waar jij graag je tijd aan geeft, waarom jullie de conflicten hebben die jullie hebben en waarom. Hoe jullie met elkaar omgaan. Of datgene wat jullie drijft in jullie relatie ook echt datgene is wat jullie laten zien.

Ik reik jullie instrumenten aan waar jullie meteen mee aan de slag kunnen; via opnames en ipods een 10 tal relatiecoachtips die je instant kunt toepassen in je relatie en die ook instant succes hebben.

Met deze nieuwe inzichten zijn jullie instaat om de relatie een goede richting te geven, voor nu en de toekomst.

Jullie zullen elkaar beter leren begrijpen en wat de betekenis is van een liefdes relatie.

Jullie gaan de deur uit met veel informatie waar je meteen mee aan de slag kan gaan

Aanpak

 • We beginnen met een telefonisch intake waarin ik graag wil weten wat jullie vraag precies is en waarin ik aftast of er de juiste intentie is en of er de juiste klik is.
 • Daarna een vrijblijvend intakegesprek waarin jullie direct kunnen kijken hoe ik werk en ik ga in dat gesprek direct aan de gang om jullie relatie in kaart te brengen. We gaan op zoek naar de essentie van jullie problemen.
 • We kijken na dit gesprek of dit programma de juiste keuze voor jullie is
 • Vervolgens gaan we een plan van aanpak maken
 • Vervolgens breng ik de “”7 stappen van ; waarbij ik uitga van de goede intentie van jullie beiden; er is geen schuldvraag; alleen maar de intentie om weer een mooie relatie te hebben.
 • Tijdens het traject gaan we werken met de “de 7 disciplines van liefde en verbinding)
Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je er een aantal van mijn klanten waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top