Skip to content

Loopbaancoachen
Verdiepingsprogramma

Verbinding met jezelf

Titel

VERDIEPINGSPROGRAMMA LOOPBAANCOACHING

Je hebt de boeken gelezen

En je hebt de workshops gedaan…

En je hebt alles goed doorgevoerd als een goede student; je wil heel graag verandering..

Maar toch…

Wat je ook doet

Niet alleen

Voel je je niet zo heel veel beter

Maar bovenal;

Je blijft je blijft je oude patronen herhalen

Terwijl je dit juist niet wil doen.

Titel

Hoe help ik je hierbij als coach?

Ik help je om die dingen die je tot nu toe niet gelukt zijn moeiteloos te realiseren. Weg bij wat je tegenhoudt om echt te leven zoals je dat wilt en beginnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Het is simpel, niet altijd makkelijk, maar wel altijd de moeite waard. Het helpt je om weer moeiteloos te leven, zonder al bagage en lading. We sluiten met nieuwe inzichten dit af en je bent klaar voor een nieuwe richting in je leven. Je hebt onbewust iets omgezet.

Echte vernieuwing en echte transformatie.

“Ik ben in contact gekomen met Yvonne omdat ik op zoek was naar een loopbaancoach en ik zat in een burn-out.  Ze is open en eerlijk en haar kracht is dat ze weet waar de parel; de kracht van mensen zit, en die tot ontwikkeling brengt. Door de technieken die zij gebruikt en het goede afstemmen wat zij doet, gingen mijn processen buitengewoon snel. Ik ging eerst kwetst en geknakt door het leven en ben nu op mijn eigen benen gaan staan; ik loop mijn eigen pad. 

ik heb een duidelijke transformatie ondergaan. Dank je wel Yvonne!”

Monique, 44 jaar

“ik kijk erg tevreden terug op  het traject; het was alsof er honderd spiegels in de kamer hingen. Ik kon niet meer ontsnappen fantastisch! Nu kom ik eindelijk los!”

“Ik heb al veel coaching gehad maar Yvonne is de eerste die zo dicht bij de gevoelige plek komt. “Ik ben veel oude ballast kwijt voelde alsof ik aan het overleven was, nu niet meer”.

Wat mensen van je denken is heel persoonlijk.

Hieronder vind je er een aantal van mijn klanten waar ik trots op ben omdat ik al deze mensen op weg heb kunnen helpen. Spreken ze jou ook aan? Neem dan vrijblijvend contact met me op

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Yvonne de Bont

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top